James Hardie show home award

0
190

Situated on a large corner site, an impressive sheltered entry and elegant foyer welcome you into this home constructed for acoustic stability, summer coolness and winter warmth. The layout is zoned for smooth access to a large courtyard through stackslider doors. 

This central indoor/outdoor living space is ideal for year-round alfresco dining. For easy maintenance the large dining/family area is tiled, with feature lighting on ceiling and wall lights. Glossy tiles and lacquered cabinetry combine superbly in the impressive kitchen, enhanced with granite benchtop cut to follow the curved lines of the island workspace. Under- floor heating throughout and double glazed-windows add to the sense of comfort and style. 

The layout of the master bedroom suite combines privacy and easy access to the generous sized ensuite and walk-in dressing room. The large bedroom has a contemporary feel with free-standing feature wall and stylish mood lighting.